Despre Noi

  • 0,00 RON RON
    0
Bine ati venit!

Livrare

Produsele si serviciile comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.


Produsele sunt ambalate in ambalaj sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Comenzile plasate prin intermediul www.bbymotors.ro se livreaza prin oricare din modalitatile de livrare mentionate mai jos:

- NEMO - https://www.nemoexpress.ro/ 

- Costul transportului, pentru comenzile de peste la 199 lei (TVA inclus), este GRATUIT.

Nu se aplica costul de transport pentru ridicarea produselor de la showroom-ul nostru din Craiova, str. Geroge Enescu nr. 32A, jud. Dolj

Pentru zonele in care curierii nostrii nu au sediu, se aplica km suplimentari, putand aparea intarzieri in livrare. În cazul apariției unor întârzieri, vă vom contacta telefonic.

Puteti verifica foarte usor si dumneavoastra timpul de livrare si deasemenea pe baza nr. AWB situatia coletului accesand aplicatia online  : Nemo

Livrarea se face atat pe teritoriul României, dar si international cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Produsele sunt livrate la adresa specificată ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. În ziua în care agentul de curierat va livra produsul, veti fi contactat telefonic pentru a stabili ora livrării și pentru a confirma locația.

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

S.C. BBY MOTORS S.R.L.

Adresa: Craiova, str. George Enescu 32 A

Telefon: 0770123015

Email: [email protected]

Marci