Bine ati venit!

Livrare

Livrare

Produsele si serviciile comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.


Produsele sunt ambalate in ambalaj sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 300 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 RON (tva inclus) se va aplica costul transportului practicat de oricare din societatile de posta/curierat in functie de greutatea coletului.

Comenzile plasate prin intermediul www.bbymotors.ro se livreaza prin oricare din modalitatile de livrare mentionate mai jos:

- DPD - www.dpd.com/ro

- Posta Romana Prioripost - www.posta-romana.ro

Nu se aplica costul de transport pentru ridicarea produselor de la showroom-ul nostru din Craiova, str. Geroge Enescu nr. 32A, jud. Dolj

In cazul stornarii comenzilor sau retururilor de produse neconforme din motive ce tin de culpa Cumparatorului, costul de transport nu se storneaza, iar costul transportului retur revine Cumparatorului.

Fiind distribuitori oficiali in Romania pentru bicicletele CTM Slovacia acestea vor fi livrate catre dumneavoastra gata reglate si deasemenea semimontate (pentru a incapea in ambalajul de carton acestea au ghidonul, roata fata si pedalele demontate).

Pentru zonele in care curierii nostrii nu au sediu, se aplica km suplimentari, putand aparea intarzieri in livrare. În cazul apariției unor întârzieri, vă vom contacta telefonic.

Puteti verifica foarte usor si dumneavoastra timpul de livrare si deasemenea pe baza nr. AWB situatia coletului accesand aplicatia online  : DPD CURIER

Livrarea se face atat pe teritoriul României, dar si international cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Produsele sunt livrate la adresa specificată ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. În ziua în care agentul de curierat va livra produsul, veti fi contactat telefonic pentru a stabili ora livrării și pentru a confirma locația.

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

S.C. BBY MOTORS S.R.L.

Adresa: Craiova, str. George Enescu 32 A

Telefon: 0251.46 18 18 / 0770.123.015

Email: [email protected]

Marci