Bine ati venit!

0

Your Cart

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

$99Capped Delivery

Fill your cart & pay no more than $99 dellivery

Precomenzi

Un produs la precomanda este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare, garantandu-se in acelasi timp livrarea acestuia.

Produsele la precomanda se adauga in cos si se trimite comanda in acelasi fel ca orice alt produs din magazin.

Produsele foarte asteptate pot sosi cu stoc limitat sau cu un stoc care se poate epuiza foarte repede in momentul lansarii.

Facand o precomanda, va asigurati atat ca veti primi produsul imediat dupa lansare.

Este posibil ca produsele sa fie livrate de la producator catre noi chiar in ziua lansarii. In acest caz, livrarile vor incepe imediat ce acestea sunt disponibile.

Atentie: Datele de lansare sunt controlate strict de catre producatori si se pot schimba fara notificare prealabila de catre acestia.

Precomenzile se achita in acelasi fel ca si o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate.

In cazul in care platiti in avans contravaloarea precomenzii, precomanda va fi trimisa spre livrare fara nici o alta confirmare necesara. In cazul in care optati pentru  ridicare din magazin, veti fi contactat de catre un operator pentru confirmarea livrarii in momentul in care produsele devin disponibile.

Puteti renunta in orice moment la o precomanda fara nici o problema. In cazul in care precomanda a fost deja achitata, puteti opta pentru creditarea contului dvs daca doriti sa cumparati altceva sau returnarea sumei. Este ok sa va razganditi.