Bine ati venit!

0

Your Cart

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

$99Capped Delivery

Fill your cart & pay no more than $99 dellivery

Retururi

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

Produs nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii in termen de 14 zile de la cumparare.

Vanzatorul nu este raspunzator de situatia in care Cumparatorul nu a furnizat toate informatiile sau le-a furnizat cu erori.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, Cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, in situatia in care culpa apartine Vanzatorului, daca este cazul, sunt suportate de Vanzator, in caz contrar, costurile vor fi suportate de Cumparator.

 Produse sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul sau coletul primit prezinta deteriorari, va rugam sa efectuati fotografii si sa ne contactati

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

 Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.

Returnarea produselor cumparate se face DOAR în ambalajul original(produs), nedeteriorat, în stare perfectă și prin curierat rapid.

SC BBY MOTORS SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Exceptii de la returnarea produselor fac:

1. Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

2. Produsele achizitionate pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru si necesita achitarea unui avans);

3. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc)

Rambursarea banilor se va face în maxim 30 de zile de cand primim produsele de la curier, intr-un cont bancar ales de tine. Dacă se optează pentru rambursarea banilor, costul transportului de retur (de la client către noi) este suportat de către client indiferent de valoarea comenzii.